Padel

Onze business unit MF Padelbanen ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt padelbanen. Padel is een mengvorm van tennis en squash, is razend populair in Spanje en is de laatste jaren sterk in opkomst in Nederland en andere noord Europese landen.

Wij leveren zowel fraai afgewerkte indoor als robuuste weerbestendige outdoor padelbanen met een minimale levertijd. MF Padelbanen is de enige Nederlandse producent van padelbaankooien. Wij vervaardigen deze padelkooien zelf in onze productielocatie te Rotterdam en laten ze desgewenst verzinken en poedercoaten bij onze vaste leverancier volgens de in Nederland geldende normen. De kooien zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeer geschikt voor ons klimaat, en zijn in onze ervaring veel duurzamer dan de kooien die in Spanje of andere zuid Europese landen worden vervaardigd en naar Nederland worden geëxporteerd. Voor de aanleg van indoor en outdoor padelbanen werken wij nauw samen met onze partner Padelfactory.

Klik hier voor een online 3D impressie  of voor een Zapp-sport rapportage met onze padelkooien.

Overweegt uw tennisvereniging of sportclub de aanschaf van één of meer padelbanen? Of wilt u ervoor kiezen eerst onze mobiele padelbaan een tijdje te huren? Voor meer informatie, advies, compleet exploitatieconcept of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op of bel Padelfactory (06-629803226).