Home ›› Werken Bij ›› Plaatwerker

Vacature plaatwerker (RVS)

De functie

Als plaatwerker ben je werkzaam binnen een team van collega’s waar complexe, uitdagende werkstukken voor diverse klanten worden geproduceerd. De productie van de afdeling Constructie en Plaatwerk is zeer afwisselend; uiteenlopend van enkelstuks prototypes tot aan (kleine) series. Je bent medeverantwoordelijk voor het volledige uitvoerende proces van een project of opdracht; van het bepalen van de bewerkingsvolgordes, gereedschapskeuze tot en met de kwaliteitsbeoordeling. Knippen, zetten, zagen en lassen vindt veelal in onze werkplaatsen plaats, maar montage en onderhoudswerk op locatie komt ook regelmatig voor.

plaatwerkbewerkingen-plaatwerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot
Solliciteer direct →

Jouw profiel

Wij hebben voor deze vacature een nieuwe collega in gedachten die een passie heeft voor techniek, constructie en plaatwerk het bijzonder. Je hebt een gerichte vakopleiding afgerond en beschikt over enkele jaren werkervaring in een industriële omgeving. Je bent vaardig in het maken van uitslagen en  het omgaan met een CNC zetbank en slagschaar. Het onzichtbaar afwerken van fijn RVS plaatwerk heb je (bijna) in de vingers. Je voert je werk accuraat uit en je zoekt waar nodig samenwerking met je collega’s. Je bent tot slot klantgericht en kostenbewust.

Wij bieden jou

Wij bieden jou een leuke en afwisselende functies in een prettige collegiale werkkring bij een stabiel, gezond en groeiend bedrijf. Mogelijkheden om je verdere vakontwikkeling in eigen hand te nemen zijn er volop. In eerste instantie zullen we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden. Het pakket arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen en is conform de cao voor de kleinmetaal.

aluminium plaat op maat maatwerk
Solliciteer direct →

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Ferry Brakel op telefoonnummer 010-4155773 als je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Indien je wilt reageren (graag!) bestaat je sollicitatie uit toesturen van een korte motivatie en cv naar info@mfpoot.nl

Jouw persoonlijke gegevens zullen wij conform onze privacyverklaring behandelen en deze verklaring zullen we je bij de ontvangstbevestiging van je sollicitatie toesturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Scroll naar boven