Home ›› Werken Bij ›› Engineer Werktuigbouw

Vacature Engineer Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie bij een dynamisch, ambitieus en groeiend bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goeie adres! 

Wij zijn al ruim 27 jaar een betrouwbare en innovatieve partner in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van installaties, constructies en machines. In onze draaierij en werkplaatsen voor constructie, plaatwerk en materieelkeuringen werken ruim vijfentwintig collega’s.

Made010-Projecten-Machinebabriek-J-Poot
Solliciteer direct →

Wij zijn op zoek naar een collega die onze engineering komt versterken. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en komt te werken op een afdeling met enthousiaste technische collega’s. Je maakt en beheert tekeningen die worden gebruikt voor het ontwerp, de productie en het onderhoud van installaties, constructies en machines. We zijn een no-nonsens Rotterdams MKB-bedrijf met een ‘platte’ organisatie. Dat betekent dat jij direct schakelt met de collega’s van werkvoorbereiding, projectleiding, productie en met medewerkers van klanten. Het is jouw taak hen te ondersteunen bij het vinden en accuraat uitwerken van verantwoorde en efficiënte oplossingen voor hun technische vraagstukken. En dit allemaal volgens ons ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsysteem.

Wij hebben voor deze vacature een nieuwe collega in gedachten die initiatief toont en actief betrokken blijft bij de uitvoering van zijn of haar ontwerpen en tekeningen. Je hebt een MTS opleiding voltooid en beschikt over enkele jaren werkervaring in een industriële omgeving. Je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Het softwarepakket Autocad beheers je probleemloos. Mogelijk heb je ook ervaring met een 3D tekenpakket. Je voert je werk accuraat uit en je bent klantgericht en kostenbewust. Daarnaast schrikken elektrotechnische vragen en problemen van klanten je niet af. Tot slot heb je affiniteit met het proces van werkvoorbereiding.

Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie in de techniek bij een stabiel, gezond en groeiend bedrijf. Mogelijkheden om je verdere ontwikkeling en doorgroei in eigen hand te nemen zijn er volop. Het pakket arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen en is conform de cao voor de kleinmetaal.

DSC08916
Solliciteer direct →

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Ferry Brakel op telefoonnummer 010-4155773 als je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Indien je wilt solliciteren (graag!) bestaat die uit toesturen van een korte motivatie en cv naar f.brakel@mfpoot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Scroll naar boven