Home ›› Werken Bij ›› Draaier Frezer

Vacature CAD/CAM Draaier-Frezer

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie bij een dynamisch, ambitieus en groeiend bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goeie adres! Wij zijn op zoek naar een ervaren verspaner die onze machinefabriek komt versterken en onze CAD/CAM productiemethoden verder kan optimaliseren.

cnc-frezen-machinale-bewerkingen-Diensten-Machinebabriek-J-Poot
Solliciteer direct →

De functie

Als CAD/CAM Draaier-Frezer ben je werkzaam binnen een klein team van machinebankwerkers waar complexe, uitdagende werkstukken voor diverse klanten worden geproduceerd. De productie van de machinefabriek is zeer afwisselend; uiteenlopend van enkelstuks prototypes tot aan (kleine) series. Je werkzaamheden bestaan uit het voor- en nabewerken van hoogwaardige samenstellingen van allerlei materialen. Je werkt daartoe uiteraard met CAD/CAM software en met CNC machines. Je bent medeverantwoordelijk voor het volledige proces; van het vervaardigen van de 3D-tekening, het genereren van het CAM-bestand met de bewerkingsvolgordes, gereedschapskeuze en opspanningsmethode tot en met de kwaliteitsbeoordeling.

Het bedrijf

Wij zijn al ruim 25 jaar een betrouwbare en innovatieve partner in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van installaties, constructies en machines. In onze machinefabriek en werkplaatsen voor constructie, plaatwerk en materieelkeuringen werken inmiddels dertig collega’s. 

We zijn een no-nonsens Rotterdams MKB-bedrijf met een ‘platte’ organisatie. Dat betekent dat jij direct schakelt met de chef machinefabriek, je directe collega’s, met de werkvoorbereiding en met medewerkers van klanten. En dit allemaal volgens ons ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsysteem.

Jouw profiel

Wij hebben voor deze vacature een nieuwe collega in gedachten die een grote passie heeft voor techniek en draaien en frezen in het bijzonder. Je hebt een gerichte vakopleiding afgerond en beschikt over een meerjarige werkervaring in een industriële omgeving. Je bent thuis in de pakketten SpaceClaim en EZCAM of bent bereid deze in de vingers te krijgen. Je voert je werk accuraat uit en je zoekt waar nodig samenwerking met je collega’s. Je bent tot slot klantgericht en kostenbewust.

onderhoudswerkzaamheden-Diensten-Machinebabriek-J-Poot
Solliciteer direct →

Wij bieden jou

Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie in een prettige collegiale werkkring bij een stabiel, gezond en groeiend bedrijf. Mogelijkheden om je verdere vakontwikkeling in eigen hand te nemen zijn er volop. In eerste instantie zullen we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden. Het pakket arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen en is conform de cao voor de kleinmetaal.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Ferry Brakel op telefoonnummer 010-4155773 als je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Indien je wilt reageren (graag!) bestaat je sollicitatie uit toesturen van een korte motivatie en cv naar info@mfpoot.nl 

Jouw persoonlijke gegevens zullen wij conform onze privacyverklaring behandelen en deze verklaring zullen we je bij de ontvangstbevestiging van je sollicitatie toesturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Scroll naar boven