• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

Velgedo

Velgedo B.V. richt zich sinds 1999 op de vervaardiging en het onderhoud van rollend logistiek materieel. Velgedo is in het bijzonder gespecialiseerd in het produceren en repareren van ric’s, rolcontainers, magazijnkarren, Deense karren en orderpickkarren.

De productie en reparatie zijn in de bekwame handen van vakkundige medewerkers die veel ervaring hebben met assemblage, reparatie- en lastechniek. De werkzaamheden worden op locatie bij opdrachtgevers en/of in onze machinefabriek te Rotterdam uitgevoerd.

Neem contact op
Velgedo-Machinefabriek-J-Poot.jpg
rolcontainer-reviseren-Velgedo-Machinefabriek-J-Poot.png

Rolcontainer of magazijnkar krijgt tweede leven

Doorgaans wordt defect rollend materieel, zoals een rolcontainer, Deense kar of magazijnkar afgevoerd met het oud ijzer, terwijl deze karren gemakkelijk met minimale kosten kunnen worden gereviseerd.

Onze medewerkers geven uw magazijnkar of rolcontainer een tweede leven, zodat u deze weer jarenlang kunt gebruiken. Dit is voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuw product.

Met behulp van eenvoudige bewerkingen is uw rolcontainer weer als nieuw. U bespaart niet alleen op kosten maar draagt op deze manier ook nog eens bij aan een beter milieu en klimaat!

Kennis van de voedingsindustrie en logistieke sector

Dankzij onze werkzaamheden in de voedingsindustrie weten wij hoe belangrijk hygiëne en hoe groot het risico van kruisbesmetting is. 

Door de jaren heen hebben wij een gedegen branchekennis opgebouwd.

Maar ook hebben wij inmiddels onze sporen in de logistieke sector verdiend waar snelheid, robuustheid, kwaliteit en flexibiliteit van groot belang zijn.

kennis-van-verschillende-sectoren-Velgedo-Machinefabriek-J-Poot.jpg
Scroll naar boven