• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

Plaatwerk

In onze gescheiden werkplaatsen voor RVS en aluminium vervaardigen onze medewerkers uiteenlopende soorten plaatwerk op maat. Op basis van een door de klant aangeleverde of door ons zelf vervaardigde tekening. Onze specialisten kunnen het plaatwerk ook ter plaatse inmeten om u te ontzorgen.

Voor speciale wensen kunt u bij onze engineers terecht. Zij gaan graag voor u aan de slag een duurzame oplossing te realiseren.

Neem contact op
plaatwerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png
plaatwerk-op-maat-plaatwerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png

Plaatwerk op maat

Onze machinefabriek is gespecialiseerd in plaatwerk op maat. De vakkundige plaatwerkers vervaardigen onder andere tankjes, vaten, trechters, afschermingskappen, maar ook onderdelen en ombouw voor roltrappen, productielijnen en procesinstallaties.

Onze klantenkring voor plaatwerk bevindt zich veelal in de voedingsmiddelenindustrie, petrochemie, offshore, bouw, liftenonderhoud, materials technology, automotive, scheepsbouw en sportverenigingen.

Bekijk onze andere diensten

Plaatwerkbewerkingen 

We beschikken over een modern en goed geoutilleerd machinepark waarmee we kunnen knippen, zetten, kanten, walsen en lassen. Laser- en watersnijden kunnen we desgewenst door gespecialiseerde leveranciers laten verzorgen.

Bij het assembleren wordt voornamelijk TIG-gelast.

TIG-lassen is uitermate geschikt voor verfijnde toepassingen en zorgt voor een fraaie afwerking. Uiteraard beschikken onze plaatwerkers over de benodigde laskwalificaties.

plaatwerkbewerkingen-plaatwerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg
Scroll naar boven