• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

Machinebouw

Wanneer alle metaaldisciplines en ook elektrotechniek onder één dak huizen is complete machinebouw uiteraard mogelijk.

Vanaf het idee tot en met de realisatie kunnen wij alles voor het bouwen van een machine uitvoeren.

Onze werktuigbouwkundige engineers hebben alle kennis en kunde in huis om ook een productielijn van één of meerdere machines te ontwikkelen die volledig voldoet aan uw wensen en gebruikseisen. 

Neem contact op
machinebouw-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg
machinebouw-rotterdam-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png

Machinebouw Rotterdam

Allereerst inventariseren onze engineers aan welke technische en functionele eisen uw machines moeten voldoen en wat uw doelen zijn met betrekking tot een eventuele productielijn. Als ze dit voor ogen hebben maken ze het ontwerp en na uw akkoord start onze fabriek met de machinebouw.

Doorgaans hebben we alle benodigde materialen op voorraad en kunnen we snel van start. Als uw productielijn klaar is zullen we een testomgeving creëren. Tussentijds is er altijd ruimte voor overleg en aanpassingen. Uiteraard leveren wij machines en/of productielijn op volgens de wettelijke vereisten van de Europese machinerichtlijn (CE).

Bekijk onze andere diensten

Machinebouwprojecten

We werken voornamelijk aan inpakmachines, vulmachines en sorteermachines in de voedingsmiddelenindustrie. Voor bijvoorbeeld producent van koffiecups Eurocaps hebben we de productielijnen volledig geoptimaliseerd.

Ook buiten Rotterdam wordt er gebruikgemaakt van onze expertise op het gebied van machinebouw. Zo hebben we voor een gemeente in het oosten van het land een geautomatiseerde draaibare wegversmalling ontwikkeld om de hoeveelheid zware voertuigen te minimaliseren op smalle landwegen. Ook hebben we ervaring in het ontwikkelen en bouwen van trek- en drukinrichtingen voor het testen van hijs- en hefgereedschap.

machinebouw-projecten-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png
Scroll naar boven