• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

Machinale bewerkingen

Bij Machinefabriek J. Poot beschikken we over diverse CNC en NC draai- en freesbanken. Daarnaast hebben wij moderne, conventionele draai- en freesmachines in huis waarmee wij hoge kwaliteit en flexibiliteit bieden op het gebied van verspaning.

Met deze mogelijkheden voor machinale bewerking en de deskundigheid van onze specialisten kunnen we een verscheidenheid aan materialen draaien, frezen en steken, zoals: assen- en automatenstaal, RVS, brons, messing en kunststof.

Neem contact op
machinale-bewerkingen-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg
cnc-frezen-machinale-bewerkingen-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png

CNC frezen en draaien

Met onze CNC draai- en freesbanken kunnen we zeer complexe en verfijnde bewerkingen realiseren. Bij een eenvoudigere bewerking kiezen we doorgaans voor NC frezen en draaien of maken we gebruik van onze conventionele draai- en freesmachines.

Machineonderdelen die we bijvoorbeeld draaien en frezen zijn tandwielen, assen en raderen, ofwel: onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. 

Uiteraard worden onze meetinstrumenten regelmatig gekalibreerd, waardoor de maatvoering exact aan uw specificaties voldoet.

Bekijk onze andere diensten

Grote voorraad aan materialen

Veelgebruikte materialen zoals assenstaal, RVS en aluminium, zijn ruimschoots bij ons op voorraad. Als dit niet het geval is zijn de benodigde materialen zeer snel te verkrijgen dankzij onze goede relatie met onze toeleveranciers. Hierdoor kunnen we binnen korte tijd reparaties en onderdeelreproducties voor u uitvoeren.

Bij spoed gaan we direct voor u aan de slag. Niets is immers zo nadelig als een stilstaand productieproces.  

Kalibratieblokken / calibration blocks

Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en machinaal bewerken van speciale kalibratieblokken ten behoeve van geautomatiseerd ultrasoon lasonderzoek (AUT; automated ultrasonic testing) aan pijpleidingen die worden aangelegd voor de olie- en gasindustrie. 

uitbesteden-tekenwerk-machinale-bewerkingen-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg

Uitbesteden van tekenwerk en engineering

Wilt u het tekenwerk voor uw machinale bewerking uitbesteden? Onze engineers gaan graag voor u aan de slag. Indien u dat wenst denken zij graag met u mee over kwalitatief hoogwaardige oplossingen en kostenbesparing. 

Scroll naar boven