• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

Constructiewerk

In onze grote constructiewerkplaatsen voor staal wordt een grote diversiteit aan producten voor verschillende industrieën vervaardigd. Met name wat betreft trappen, bordessen, stellages, onderbouw voor machines, procesinstallaties en constructieve bouwdelen kunnen wij elke variant ontwerpen en fabriceren in staal, RVS en aluminium.

Uiteraard voeren wij het constructielaswerk uit met gekwalificeerde lassers en lasmethoden op het gebied van MIG/MAG en elektrisch lassen.

Neem contact op
constructiewerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg
voorbeelden-constructiewerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.png

Voorbeelden constructiewerk

Voorbeelden van constructiewerk van afgelopen jaren zijn stellage-woonunits voor vluchtelingen voor de gemeente Keulen, diverse dierenverblijven voor Blijdorp, padelbanen, stellage-onderbouw voor machine-units, productielijnen en procesinstallaties voor Friesland Campina, Verstegen Spices & Sauces, Borgesius Bakkerijen en Eurocaps.

Ook zijn we betrokken geweest bij de herinrichting van woontorens op het Marconiplein. Deze woontorens staan tegenwoordig bekend als de Lee Towers. Daarnaast hebben we staal- en laswerk geleverd voor het indrukwekkende Depot Boijmans Van Beuningen. Verder hebben we in de loop der jaren verschillende constructies verzorgd voor verbouwingen en renovaties in de Rotterdamse voetbalstadions de Kuip en het Kasteel.

Stalen trappen en bordessen

Voor diverse bedrijven vervaardigen wij stalen trappen en bordessen, zowel voor binnen als voor buiten. De stalen trappen voor buiten zijn weersbestendig doordat wij deze thermisch laten verzinken en poedercoaten. Dit gebeurt volgens de in Nederland geldende normen. Wij produceren trappen en bordessen voor uiteenlopende branches, zoals petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, bouw en scheepsbouw.

Eigen engineeringafdeling

Indien u dat wenst verwerken onze engineers uw gebruikseisen in een technische/bouwkundige tekening. U kunt hen vanzelfsprekend benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze denken met u mee over een duurzame en kostenefficiënte oplossing.

eigen-engineersafdeling-constructiewerk-Diensten-Machinebabriek-J-Poot.jpg
Scroll naar boven