• Multidisciplinair
  • Productie volgens klantspecificatie
  • Creatieve vakmensen
  • Eigen engineeringafdeling

« Terug

Burgemeester Aboutaleb bezoekt Machinefabriek J.Poot

Afbeelding_1.jpg23 jan 15

Afgelopen week bracht de burgemeester van Rotterdam, de heer Aboutaleb, een werkbezoek aan Machinefabriek J.Poot. Met veel enthousiasme werd de burgemeester ontvangen door Carin en Sjaak Poot en Ferry Brakel.

Al snel bleek dat burgemeester Aboutaleb over uitgebreide technische kennis beschikt. Hij begon zijn schoolcarrière op de LTS elektrotechniek en stroomde via de MTS door naar de HTS. Zowel de burgemeester als Machinefabriek J.Poot zou graag zien dat meer Rotterdamse jongeren doorgroeien naar het voor hen hoogst haalbare niveau. Immers, de vele innovaties in de techniek vergt steeds meer kennis. Aboutaleb roemde Machinefabriek Poot voor hun inzet op gebied van beter technisch onderwijs en het feit dat hun deur altijd openstaat voor stagiaires van vmbo en mbo. Immers, in en om Rotterdam is er een tekort aan stageplaatsen voor leerlingen van vmbo en mbo.

Burgemeester Aboutaleb rondde zijn bedrijfsbezoek af met een uitgebreide rondleiding over de werkvloer, waarbij hij zich uitgebreid liet voorlichten door de medewerkers van Machinefabriek J.Poot. Bijzonder dat in deze roerige tijden burgemeester Aboutaleb ruim 2 uur tijd vrijmaakt voor een bezoek aan een Rotterdam familiebedrijf.

Bron: Koninklijke metaalunie

Labels
Algemeen nieuws

« Terug

Scroll naar boven